Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

BURSA – Domaniç Dağları’na uzanan ‘kıvrımlı yollar’ın eşsiz manzarası

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Bursanın İnegöl ilçesi ile Kütahyanın Domaniç ilçelerini birbirine bağlayan kıvrımlı yollar, mevsim renklerinin tonlarıyla sürücülere eşsiz manzara sunuyor. Domaniç Dağlarına uzanan yol, havadan dron ile görüntülendi.

Bursa ile Kütahyanın doğal sınırını oluşturan Domaniç Dağlarındaki kıvrımlı yolların, mevsim renkleriyle oluşturduğu eşsiz manzara, havadan dron ile görüntülendi. İnegöl-Domaniç arasındaki 45 kilometrelik yolun 10 kilometresini oluşturan kıvrımlı yol, 1500 rakımlı Kocayayla Geçidine ulaşıyor. Sürücüler ve yolcular, Kütahyadan Bursaya doğru inerken Domaniç Dağlarının etkileyici manzarasına tanık oluyor. Bulutların ve ağaçların, yolun üstüne düşen gölgeleri güzel görüntüler oluştururken, sürücüler seyahatin bitmesini istemiyor. Doğa ve fotoğraf tutkunlarının da uğrak noktası haline gelen yol, her mevsim sunduğu renk cümbüşü ile hayran bırakıyor.

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa),

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir