Türkiye

BURDUR – Engelsiz iş atölyesi ile hayata tutunuyorlar

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

BURDURda kurulan Engelsiz İş Atölyesinde mesleki beceri kurslarına katılan engelli bireyler yaptıklarında elde edilen kazançla ev ekonomisine katkıda bulunuyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Burdur Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği işbirliğinde Engel Yok İş Var sloganıyla açılan Engelsiz İş Atölyesinde 18 engelli birey kazandıkları para ile ev ekonomisine katkıda bulundu.Burdur Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Uğur Yurdusever, İstihdama yönelik faaliyet gösteren Engelsiz İş Atölyesi, mesleki beceri ve hobi kurslarıyla engelli bireylerin, işgücü piyasasına geçişlerine destek oluyor. Engelli bireylerimiz her gün buraya gelerek sosyal çevre edinmekte ve sosyalleşmektedir. Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilen kadrolu öğreticiler eşliğinde mesleki gelişim kurslarıyla yaptıkları karşılığında aldıkları para ile de aile ekonomilerine katkı sağlıyorlar diye konuştu.Burdur Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı Asım Gümüş de atölyede engellilerin hayata tutunduklarını belirtti.

Haber-Kamera Mesut MADAN BURDUR,

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version