Spor

Beşiktaş, Maccabi Tel-Aviv maçı hazırlıklarına başladı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Göztepe maçında forma giyen futbolcular salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma koşuları, pas ve 5’e 2 çalışmasıyla başladıkları idman, taktiksel çift kale maçla sona erdi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Siyah-beyazlılar, yarın saat 12.30’da yapacağı antrenmanla Maccabi Tel-Aviv maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Beşiktaş, yarın saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Macaristan’ın Debrecen kentine gidecek.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version