Güvenlik

Baraj gölüne uçan otomobilin sürücüsü öldü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, saat 15.00 sıralarında Babasultan Barajı’nda meydana geldi. Toprak yolda Mehmet Öztürk’ün direksiyon kontrolünü yitirdiği 16 ATN 740 plakalı otomobil, yaklaşık 40 metre yükseklikten baraj gölüne uçtu. Otomobil suya gömülürken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Öztürk’ün suyun üstüne çıkan cansız bedeni, itfaiye ekipleri tarafından botla çıkarıldı. Mehmet Öztürk’ün cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

‘ARAÇ TAKLALAR ATARAK SUYA DÜŞTÜ’

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazayı gören Reşit Civil, “Biz baraj kenarındaydık. Karşıdan aracın taklalar atarak suya düşerken, içinden de bir vatandaşın suya düştüğünü gördük. Hemen jandarmayı aradık. Yer çok sarp. Ulaşmak zor. Suyun içinde biri görünüyordu” diye konuştu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version