Politika

Bakan Kacır: Türk milleti, gökyüzüne imzasını attı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Bakan Fatih Mehmet Kacır, AK Parti Sözcüsü Adana Milletvekili Ömer Çelik, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ ile Tosyalı Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Osmaniye 8inci Olağan İl Kongresine katıldı. Program öncesi Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı mini konser verdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Mehmet Kacır, programda yaptığı konuşmada, “Biz çok güçlü ve büyük bir aileyiz. Biz AK Partiyiz. 22 yıldır Türkiye’ye asırlık hizmetler kazandıran biziz. Memleketi baştan başa yollarla, demir ağlarla, hızlı trenlerle, hava limanlarıyla donatan biziz. Eğitimden sağlığa, gençlikten spora, her alanda Türkiye’ye çağ atlatan biziz. Türkiyede bir üretim devrini gerçekleştiren Türkiyeyi dünyanın üretim merkezlerinden biri haline getiren biziz. Organize sanayi bölgelerinin sayısını 192’den 364’e çıkaran biziz. OSBlerde fabrika sayısını, 11 binden 59 bine yükselten biziz. OSBlerde istihdamı, 415 binden 2 milyon 700 bine yükselten biziz. Türkiyenin ticari araç üretiminde, demir çelik üretiminde, çimento üretiminde, güneş paneli üretiminde, beyaz eşya üretiminde, Avrupada lider olmasını sağlayan biziz” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Devrim otomobilinin yolda bırakıldığını belirten Bakan Kacır, “Ama 60 yıllık aradan sonra Türk milletini devrin otomobiliyle buluşturan AK Parti, buluşturan biziz. Vecihi Hürkuş diye bir isim var İstiklal Savaşı kahramanı. Burada milletvekillerimiz var. Vecihi Hürkuş üç kez Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından takdirname ile taltif edilmiş bir kahraman. Uçaklar üretti. Uçuramazsın dediler. Çünkü sertifikası yok uçaklarının. Başvurayım, sertifika alayım uçaklarıma dedi. Bu kez Senin uçaklarına sertifika düzenleyebilecek bir kurum maalesef bulunmuyor dediler. Onun da önü kesildi. İşte böylesi akamete uğratılmış hikayeler tarihine dönmüştü Türkiyenin sanayileşme havacılık yolculuğu. Ama iki binli yıllarda bir sağlam irade, bir güçlü lider ‘Bu ülkenin neye ihtiyacı varsa biz onu kendi evlatlarımızın alın teriyle, akıl teriyle geliştireceğiz, üreteceğiz dedi. Nihayetinde ne oldu? Bayraktar’la, Akıncı’yla, Aksungur’la, ANKA’yla, Hürkuşla, Hürjetle, ATAK’la, Gökbey’le, Kızılelma’yla, KAAN’la Türk milleti gökyüzüne imzasını attı. Şimdi artık harp paradigmalarını değiştiren Türkiyeyi konuşuyor dünya” diye konuştu.

DENGE KURAN BİR TÜRKİYE VAR ARTIK

Karabağda 30 yıllık işgalin son bulduğunu vurgulayan Bakan Kacır, şöyle konuştu:

“Libyada oyunu biz bozduk. Orta Doğuda birilerinin planlarını biz altüst ettik. Terörü topraklarımızdan kazıdık attık, sildik attık. Yetmedi sınırlarımızın ötesinde kurulmaya çalışılan haritalarını da Allaha hamdolsun biz parçaladık, biz parçalıyoruz. Bol yıldızlı bayrakları kabullenmemiş şehidinin kanıyla boyanmış ay yıldızlı bayrağın gölgesinde ilelebet yaşamaya ant içmiş Türk milletini kim neye mecbur edebilir? Neye mahkum edebilir? Bugün Afrikadan Orta Doğuya, Avrupadan uzak Asyaya oyun kuran, denge kuran bir Türkiye var artık. Vakit Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye vaktidir.”

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ’ın da yaptığı konuşmaların ardından kongre gerçekleştirildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version