Güvenlik

Babasını tüfekle öldürmüştü; tartışma, ‘iş bulma’ nedeniyle çıkmış

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, gece saatlerinde Hıdırağa Mahallesi Çiçek 8inci Sokak üzerinde Kuloğlu ailesinin yaşadığı evde meydana geldi. Yaşar Kuloğlu’nun, iddiaya göre, oğlu Yılmaz Kuloğluna iş bulup çalışmasını söylemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışma sırasında evde bulunan av tüfeğini alan Yılmaz Kuloğlu, babasına ateş açtı. Vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Yaşar Kuloğlu kanlar içinde yığılırken, oğlu ise tüfekle birlikte evden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaşar Kuloğlu, kaldırıldığı Çorlu Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olaydan sonra kaçan Yılmaz Kuloğlunu cinayet aleti tüfekle birlikte Ahmet Taner Kışlalı Caddesi üzerinde yakalayıp, gözaltına aldı. Polis, genişlettiği çalışma kapsamında olayla ilgisi bulunduğunu belirlediği Kuloğlunun kuzeninin eşi Bayram Kuvançı da gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kuloğlu ile Kuvanç, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Kuloğlunun ifadesinde, “Olay günü babam, Sen neden sürekli işten çıkıyorsun? Çalışmıyorsun diyerek benimle tartıştı. Son zamanlarda tartışmamız sürekli olarak oluyordu. Bazen de beni dövüyordu. Artık dayanamadım ve bu olay meydana geldi” dediği öğrenildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version