Güvenlik

Aydın’da kağıt fabrikasındaki yangın, 49 saat sonra kontrol altında

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Söke ilçesi Sazlı Mahallesindeki organize sanayi bölgesindeki bir kağıt fabrikasında, 22 Şubatta saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. Atık kağıtların depolandığı alanda çıkan yangın, kısa sürede yayıldı. Gökyüzüne yükselen duman ilçenin pek çok noktasından görüldü. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Valilik tarafından yangın için bölgede kriz merkezi oluşturuldu. Yangına müdahale için çevre illerden de takviye ekipler sevk edildi. Yangın, yandaki fabrikanın boyahanesine de sıçradı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

23 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Boyahanedeki yangın, kısa sürede söndürüldü. Yangına müdahale eden ekiplerin yanı sıra fabrika personelinin de aralarında bulunduğu 23 kişi dumandan etkilendi. Bu kişilerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yangın, itfaiye ekiplerin müdahalesiyle bugün saat 12.00 sıralarında, 49 saat sonra kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının sürdüğü belirtilirken, yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version