Türkiye

ANTALYA Sağanağa aldırış etmeden denizde yüzdüler

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ANTALYAda beklenen yağışlı hava hafta sonu etkisini gösterdi. Konyaaltı Sahilinde denize giren 2 kişi ise yağmura aldırış etmeden yüzmeye devam etti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Hava sıcaklığının 15 dereceye ulaştığı kentte yağmur etkisini gösterdi. Hafta sonu beklenen kuvvetli yağış şehir merkeziyle birlikte batı ilçeleri ve yakın çevrelerde etkili oldu. Yağmura hazırlıksız yakalananlar sığınacak alan ararken, kimi ise aldırış etmeden yürüyüş yaptı. Öğle saatlerinde Konyaaltı Sahilinde 2 kişinin yağmura rağmen denizde yüzmesi dikkati çekti. Kentte sağanağın gece saatlerine kadar devam etmesi, hafta başından itibaren ise hava sıcaklığının 20 dereceye ulaşması bekleniyor.

Haber: İrem GÜNEYBAZ – Kamera: Burak YALMAN/ANTALYA, –

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version