Türkiye

ANTALYA- El emeği ürünlerle yılbaşı sepeti

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

MURATPAŞA Belediyesi Kadın Kooperatifleri Mağazası bünyesinde yer alan kadın kooperatifleri, yeni yıla özel hazırladıkları ürünler ile hem kadına, hem de el emeği ürünlere destek için çağrıda bulundu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Muratpaşa Belediyesi Kadın Kooperatifleri Mağazasında faaliyet gösteren kadın kooperatifleri, yılbaşı için hazırlıklarını sürdürüyor. Kadınların ekonomik bağımsızlıklarını desteklemek ve emeklerini değerlendirmek amacıyla hayata geçirilen kooperatifler, bu mağazada el emeği ürünleri satışa sunuyor.

Antalyadaki kadın kooperatifleri, yeni yıl için hazırladıkları ürünleri satışa sunmaya başladı. Muratpaşa Belediyesi Kadın Kooperatifleri Mağazasında, yılbaşı konseptine uygun tasarlanan el emeği ürünler, kadınların ekonomik kazanç elde etmelerine destek sağlıyor. Kadın kooperatiflerinde yer alan Zeynep Avşar, yılbaşı hediyesi almayı düşünen vatandaşları kadın kooperatiflerinin stantlarını ziyaret etmeye davet etti. Yeni yıl kapsamında hazırladıkları yılbaşı sepeti hakkında bilgi veren Avşar, “Yılbaşı sepetinde yaptığımız ürünler arasında kapı süsü, mumluk şişemiz, mum, Türk kahvesi ve 2025in herkese bol kazanç getirmesi için cüzdanımız yer alıyor. Sepetimizin kendisi dahil her ürün tamamen el emeği. O yüzden herkesi bu mağazaya davet ediyorum” dedi. Kooperatif başkanlarından Çiğdem Bal, “Kadınlara destek olmak için burada yer alıyoruz. İsteyen her kadın bize ulaşıp aramıza katılabilir” ifadesine yer verdi.

Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi Eski Lara caddesinde yer alan Muratpaşa Belediyesi Kadın Kooperatifleri Satış Mağazası, Türkiye genelinden 30 kadın kooperatifinin ürünlerine ev sahipliği yapıyor. Pazartesi hariç haftanın her günü 08.00 ile 20.00 saatleri arasında açık olan mağaza, kadın emeğini destekleyen bir merkez olarak öne çıkıyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Haber: Aysu DURSUN- Kamera: Burak YALMAN/ANTALYA, –

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version