Güvenlik

ANTALYA – Ailesini ölümle tehdit edip, evi yakmaya kalkıştı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ANTALYAda madde bağımlısı olduğu iddia edilen Ömer Ç., telefonla kavga ettiği ailesini ölümle tehdit etti. Daha sonra kiracı olarak oturduğu evde bazı eşyaları kırarak yakmaya çalışan Ömer Ç., polis tarafından ikna edilip, çıkartıldı. Ömer Ç. hastaneye götürülürken, komşuları şikayetçi oldu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Muratpaşa Mahallesi Karacaoğlan Caddesindeki 5 katlı apartmanın 3üncü katında meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen, apartmanda kiracı olarak oturan Ömer Ç., telefonla görüştüğü ailesini ölümle tehdit etti. Ailesi durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirirken, Ömer Ç. evin balkonundaki bazı eşyaları söküp, yakmaya başladı. İhbarla bölgeye yönlendirilen polis ve itfaiye ekibi, kendisine ve eve zarar vermeye çalışan Ömer Ç.yi ikna etmek için uğraştı. Apartmana giren polis ekibi, elinde çakmak ve bıçakla dolaşan Ömer Ç.yi ikna edip, evden çıkardı. Ömer Ç., tedavisi için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Apartmanda oturanlar, olayın ilk olmadığını belirterek Ömer Ç. hakkında polise şikayetçi oldu.

AİLESİ KORKUDAN EVE GİREMEMİŞ

Apartman yöneticisi Fatih Kır, “Burada kiracı olarak oturuyor arkadaşımız. Uzun zamandır ilaç kullanıyormuş. Bu ilaçtan dolayı sürekli uyarmamıza rağmen problem çıkarıyor. Yardım etmek istiyoruz, arkadaş kendi ailesine de problem çıkarıyor. Etraftaki komşulara rahatsızlık veriyor. Bugün ailesini tehdit etmiş, ailesi korkudan eve girememiş. Ailesi buradaydı, polis geldi, kapıyı açmadı. Ailesini polisler götürdü. Şimdi de Seni öldüreceğim diye bir kadın ismi söyledi. Yakacağım, yıkacağım diye bağırdıktan sonra aşağıya indim sonra koku gelmeye başladı. Bu saate kadar dayandık. Bu saatten sonra böyle bir şey istemiyoruz. Sabır gösterdikçe bu arkadaşımız ileriye gidiyor. Çare bulunmadığı sürece sonu kötü” dedi.

ELİNDE BIÇAKLA, MAKASLA KAPIMA DAYANIYOR

Komşulardan Sezer Karataş da “Hepimiz işe gidiyoruz. Sabah saatlerinde kapıma elinde bıçakla, makasla dayanıyor. Madde bağımlısı, hayal görüyor. Özel resimlerimi çekiyorlar diye bağırıyor. İmdat diye bağırıyor, Birisini keseceğim diye bağırıyor. Apartmanda elimde bıçakla dolaşıyorum, birisine zarar vereceğim artık diyor. Her gün polis geliyor” diye konuştu.

Haber – Kamera: Tunahan KIR/ANTALYA,

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version