Güvenlik

Ankara’da trafikte makas atıp sosyal medyada paylaştı; gözaltına alındı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Ankarada yolda makas atarak ilerleyen ve o anları cep telefonu ile kaydederek, sosyal medyada paylaşan sürücünün kimliği, söz konusu videodan yola çıkarak polis ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde tespit edildi. Şüpheli A.Y.A.nın içinde bulunduğu araç dün Eskişehir yolu üzerinde bulunan uygulama noktasında durduruldu ve şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Şüphelinin 100 ceza puanını doldurması üzerine sürücü belgesinin 2 ay süreyle iptal edildiği ayrıca psiko teknik değerlendirmeye tabi tutulacağı öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli A.Y.A.nın, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version