Dünya

ABD’li ve Ukraynalı heyetler Suudi Arabistan’da görüşecek

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, pazartesi günü Suudi Arabistana ziyaret gerçekleştireceğini ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüşeceğini açıkladı. Zelenskiy, temaslarının ardından ekibinin Suudi Arabistanda kalıp ABDli yetkilerle görüşeceğini belirtti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Zelenskiy açıklamasında, “Önümüzdeki hafta pazartesi günü Veliaht Prens ile görüşmek üzere Suudi Arabistanı ziyaret edeceğim. Daha sonra ekibim Amerikalı ortaklarla çalışmak üzere Suudi Arabistanda kalacak. Ukrayna en çok barışla ilgileniyor. Başkan Trumpa da söylediğimiz gibi, Ukrayna hızlı ve kalıcı bir barış için sadece yapıcı bir şekilde çalışacak” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version