Güvenlik

50 ilde ‘Narkoçelik-38’ operasyonları: 316 gözaltı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde uyuşturucu çeteleri ve uyuşturucu imalatçılarına yönelik 50 ilde Narkoçelik-38 operasyonları düzenlendiğini belirtti. Buna göre; 790 ekip ve 1910 personelin katıldığı operasyonlarda 14 hava aracı ve 17 narkotik dedektör köpeği görev aldı. Yapılan eş zamanlı baskınlar ve yol kontrolleri sonucu 316 şüpheli yakalandı. Ayrıca 580 kilogram uyuşturucu madde, 121 bin 970 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik eden Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version