Connect with us

TÜRKİYE

3600 Ek Gösterge Ne Zaman Çıkacak? Ek Gösterge İçin Son Dakak! Bakan’dan Müjdeli Haber Geldi

Yayınlanma tarihi:

3600 Ek Gösterge Ne Zaman Çıkacak? Ek Gösterge İçin Son Dakak! Bakan'dan Müjdeli Haber Geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 3600 ek gösterge düzenlemesiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Memurlar arasında büyük merak uyandıran konuyla ilgili Bakan Işıkhan’ın sözleri, gözlerin Meclis’e çevrilmesine neden oldu. İşte, 3600 ek gösterge düzenlemesinin son durumu ve çıkış tarihiyle ilgili detaylar…

3600 Ek Gösterge Beklentisi:
Çalışan memurların ve emeklilerin yakından takip ettiği 3600 ek gösterge düzenlemesi, birinci derece memurlar arasında büyük bir beklenti yaratmış durumda. Özellikle, son dönemde yapılan düzenlemelerle ilgili olarak gözler, Bakan Işıkhan’ın yapacağı açıklamalara çevrilmiş durumda.

Bakan Işıkhan’ın Açıklaması:
Bakan Vedat Işıkhan, daha önce yaptığı bir açıklamada, 3600 Ek Gösterge Düzenlemesi’nin hükümet tarafından en kısa sürede hayata geçirileceğini belirtmişti. Bu düzenlemeyle birlikte birinci dereceye yükselen devlet memurlarının da 3600 ek gösterge avantajından yararlanacağını ifade etmişti.

Torba Yasada Yer Alacak mı?
Torba yasa kapsamında birçok konunun görüşülmesi bekleniyor. Bu konular arasında 3600 ek gösterge düzenlemesinin de yer alıp almayacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Ancak, kamu çalışanlarının ve emeklilerin bu konudaki beklentileri oldukça yüksek.

3600 Ek Gösterge Nedir?
3600 ek gösterge düzenlemesi, memurların unvan, görev, sorumluluk ve hizmet sürelerine göre maaş hesaplamalarında önemli bir rol oynuyor. Bu düzenleme, yaklaşık 5,3 milyon kamu çalışanını yakından ilgilendiriyor ve maaşlarında önemli değişikliklere neden olabiliyor.

3600 ek gösterge düzenlemesiyle ilgili olarak Bakan Işıkhan’ın yapacağı açıklamalar ve Meclis’te görüşülecek olan torba yasa tasarısı, kamu çalışanları ve emekliler arasında büyük bir merakla bekleniyor. Gözler, gelecek günlerde yapılacak açıklamalara çevrili durumda.

Bizi takip edin:

Google Play'den alın Google News Twitter
Continue Reading
Advertisement