Connect with us

TÜRKİYE

2024 Model Renault Captur Böyle Gözükecek! Yeni Görüntüsü Herkesi Hayran Bıraktıracak

Yayınlanma tarihi:

2024 Model Renault Captur Böyle Gözükecek! Yeni Görüntüsü Herkesi Hayran Bıraktıracak

2024 yılının ilk günlerinde Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan yeni Renault Captur’un patent görüntülerine yakından göz atıyoruz. Fransa merkezli otomobil üreticisi Renault, yeni Captur modelini Cenevre Otomobil Fuarı’nda resmen duyurmayı planlıyor.

Patent görüntüleri, Dünya Fikrî Mülkiyet Örgütü’nün (WIPO) resmi sayfasında yayınlandı ve otomobilin tasarımında önemli değişikliklere sahip olduğunu gösteriyor. Yeni Renault Captur, Clio ile benzer tasarım değişikliklerine sahip olacak ve otomobilin iç mekanı da benzer şekilde güncellenecek.

Yeni Captur’un öne çıkan özelliklerinden biri, 7 inçlik dijital gösterge paneli ve aynı büyüklükteki bilgi eğlence sisteminin standart olarak sunulacak olması. Bu, sürücülere modern bir iç mekan deneyimi sunacak.

Renault, Captur’un ön ızgarasını da yeniden tasarladı ve 3 boyutlu benzeri bir tasarım dili benimsemiş gibi görünüyor. Arka bölümde ise güncel Captur’un tasarım öğeleri korunmuş durumda.

Yeni Renault Captur’un motor seçenekleri de dikkat çekiyor. Otomobil, Clio ile paylaştığı üç silindirli 1.0 SCe motorun 65 bg güç üreten versiyonu ve 1.0 TCe motorun 95 bg güç üretebilen versiyonu ile sunulacak. Ayrıca, modelin hibrit ve şarj edilebilir hibrit versiyonlarının da ilerleyen dönemlerde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yeni Renault Captur’un Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki resmi tanıtımı merakla bekleniyor ve otomobil tutkunları için heyecan verici bir yenilik olacak.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement