Connect with us

EKONOMİ

2024 Hac Kura Çekimi ve Sonuçları Açıklandı! Hacı Adayları Heyecanla Bekliyor

2024 Hac Kura Çekimi ve Sonuçları Açıklandı! Hacı Adayları Heyecanla Bekliyor

Yayınlanma tarihi:

Hac ibadetini yerine getirmek isteyen adaylar için heyecanlı bir dönem başladı. Ön kayıt işlemlerini tamamlayan 2024 Diyanet hacı adayları şimdi “Hac kura çekilişi ne zaman?” sorusunun yanıtını arıyor. 2024 yılında kutsal topraklara gitmek isteyen vatandaşlar için kura tarihi sonunda açıklandı.

Hac Kura Çekimi Tarihi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş tarafından yapılan açıklamaya göre, 2024 Hac kura çekimi 2 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek. Milyonlarca hacı adayı bu tarihi heyecanla bekliyor.

Kura Nasıl Çekilecek?

Hac kura çekimi, Diyanet İşleri Başkanlığı’nda bilgisayar ortamında ve noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Bu yöntemle adil ve şeffaf bir kura işlemi yapılacak.

Sonuçlar Nereden ve Ne Zaman Öğrenilecek?

Hac kura sonuçları, kura çekimi sonrası aynı gün saat 21.00’den itibaren e-Devlet üzerinden öğrenilebilecektir. Hacı adayları sonuçları bu platformdan kolayca takip edebilirler.

Hac ibadeti için kayıt yaptıran adaylar, bu tarihleri dikkate alarak sonuçları takip etmeli ve hazırlıklarına başlamalıdır. Umarız herkesin hac ibadeti kabul olur ve kutsal toprakları ziyaret etme fırsatı bulurlar.

Bizi takip edin:

Google Play'den alın Google News Twitter
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla