Connect with us

TÜRKİYE

2023 TEKNOFEST ne kadar sürecek ve nerede?

Yayınlanma tarihi:

 2023 TEKNOFEST ne kadar sürecek ve nerede?

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’in tarihleri belli oldu. 27 Nisan tarihinde başlayan TEKNOFEST’in bu sene 7’incisi gerçekleştiriliyor. TEKNOFEST İstanbul etkinliğinde teknoloji meraklılarına yönelik yarışmalar, hava gösterileri, konserler ve çeşitli konularda düzenlenen söyleşiler ile etkinlikler gibi pek çok faaliyet düzenlenecek

Dünyanın en büyük havacılık festivallerinden birini olma özelliği taşıyan TEKNOFEST, Cumhuriyetin 100. senesinde 27 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da Atatürk Havalimanı’nda ve 30 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde ise Ankara’da 11. Hava Ulaştırma Üssü’nde düzenlenecek.

2023 TEKNOFEST NEREDE?

Cumhuriyetin 100. senesinde 7’incisi gerçekleştirilen TEKNOFEST İstanbul’da Atatürk Havalimanı’nda düzenlenmekte.

TEKNOFEST NEDİR?

TEKNOFEST, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali; çeşitli kategorilerde teknoloji yarışmalarının, hava araçları sergilerinin, hava gösterilerinin, teknoloji firmalarının tanıtım yaptığı fuarların, bilim söyleşilerinin, girişim zirvesinin ve birçok sosyal etkinliğin yer aldığı büyük bir organizasyondur.

2023 TEKNOFEST NE ZAMAN?

27 Nisan- 1 Mayıs arasında İstanbul’da Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında ise Ankara’da 11. Hava Ulaştırma Üssü’nde düzenlenecek.

TEKNOFEST’E NASIL GİDİLİR?

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Marmaray: Halkalı-Gebze Marmaray hattında 15 dakika aralıklarla sefer düzenlenecektir. Marmaray’ı kullanacak ziyaretçiler Teknofest alanına ulaşmak için Yeşilyurt istasyonunda inerek, İETT Ring otobüsleriyle festival alanına ulaşabilirler. Metro: Teknofest Alanına doğrudan ulaşmak için M1A Yenikapı – Atatürk Havalimanı Metro hattı kullanılabilir.M1A Yenikapı – Atatürk Havalimanı Metro İstasyonu arasında 6 dakika aralıklarla festival süresince seferler gerçekleştirilecektir.” ifadeleri yer aldı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla