Connect with us

TÜRKİYE

2023 KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? ÖSYM Takvimi Açıkladı! Sonuçların Açıklanacağı Tarih…

Yayınlanma tarihi:

2023 KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? ÖSYM Takvimi Açıkladı! Sonuçların Açıklanacağı Tarih...

KPSS sonuçları heyecanı tüm adayları sardı! 2023 KPSS sınavlarına katılanların merakla beklediği sonuçlar nihayet açıklandı. Genel yetenek, genel kültür ve Alan Bilgisi sınavları tamamlandıktan sonra KPSS ÖABT oturumu da sona erdi. Şimdi gözler sonuçlarda!

ÖSYM tarafından belirlenen tarih açıklandı ve 2023 KPSS sonuçları 25 Ağustos’ta açıklandı. Artık adaylar T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleriyle ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden ve mobil uygulamalardan sonuçlarını öğrenebilirler. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek, sonuç bilgileri internet sayfasında ilan edilecek.

Bu yılki KPSS sonuçlarına göre genel yetenek, genel kültür ve Alan Bilgisi sınavlarında gösterilen başarılar ortaya çıkacak. Adayların testlerdeki doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları sonuç bilgilerinde yer alacak.

ÖSYM, sınav sonuçlarının doğrulanması için “Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi”ni hizmete sunmuş durumda. Sınav sonuç belgelerinin alt kısmında yer alan rastgele üretilmiş “Sonuç Belgesi Kontrol Kodu” sayesinde sonuçların güvenilirliği sağlanacak.

Bizi takip edin:

Google Play'den alın Google News Twitter
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla