Connect with us

TÜRKİYE

2023 Bekçi Alımı Sınav Tarihi ve Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı! Sınav Tarihi Ne Zaman?

Yayınlanma tarihi:

2023 Bekçi Alımı Sınav Tarihi ve Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı! Sınav Tarihi Ne Zaman?

Her yıl olduğu gibi bu yıl da bekçi alımı için başvurular tamamlandı ve adaylar heyecanla sınav tarihini beklemeye başladılar. Polis Akademisi tarafından düzenlenen Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavı için beklenen sınav tarihi sonunda belli oldu ve başvurmuş olan adaylar için sınav giriş belgesi alma işlemi hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.

Bekçi Sınavı Ne Zaman?
Ankara’da uygulanacak olan 2023 Yılının 1. Dönem bekçi sınavı, 30 Eylül 2023 Cumartesi günü, saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Bekçilik Sınav Giriş Belgesi Ne Zaman ve Nasıl Alınır?
Adaylar sınav giriş belgelerini, 22 Eylül 2023 tarihinden itibaren e-devlet şifreleri ile kimlik doğrulama uygulamasıyla http://www.meb.gov.tr internet adresinden alabileceklerdir.

Sınav Giriş Belgesi Olmayan Adaylar Sınava Alınmayacak
Adaylar sınava giriş yaparken, sınav giriş belgesi ve üzerinde T.C. kimlik numarası yer alan geçerli kimlik belgelerinden birini (nüfus cüzdanı, T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport) yanlarında bulundurmalıdır. Sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgesi olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

Bekçi adayları için bu önemli bilgiler, sınav sürecinin düzgün ve adil bir şekilde ilerlemesini sağlamak amacıyla paylaşılmıştır. Tüm adaylara başarılar dileriz.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla