Connect with us

TÜRKİYE

2023/1.Dönem Bekçilik sınav giriş belgesi nasıl alınır? Bekçilik sınavı ne zaman, hangi gün yapılacak? (meb.gov.tr)

Yayınlanma tarihi:

2023/1.Dönem Bekçilik sınav giriş belgesi nasıl alınır? Bekçilik sınavı ne zaman, hangi gün yapılacak? (meb.gov.tr)

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavı için başvurular tamamlandı ve adaylar sınav tarihini heyecanla beklemeye başladılar. Polis Akademisi tarafından düzenlenen bu sınav için bekleyen adaylara önemli bilgiler sunuldu.

2023 Yılının 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavı, 30 Eylül 2023 Cumartesi günü, saat 14.00’te Ankara’da gerçekleştirilecektir.

Adaylar, sınav giriş belgelerini 22 Eylül 2023 tarihinden itibaren e-devlet şifreleri ile kimlik doğrulama uygulamasıyla http://www.meb.gov.tr internet adresinden alabileceklerdir. Bu belgeler, sınavın yapılacağı tarihte adayların yanlarında bulunmalıdır. Ayrıca sınava katılacak adayların yanlarında, sınav giriş belgesi dışında T.C. kimlik numarası bulunan geçerli bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport) bulundurması gerekmektedir. Sınav giriş belgesi veya kimlik belgesi eksik olan adaylar sınava alınmayacaktır.

Sınav sürecinde adaylara başarılar dilerken, sınavın adaylar için önemli bir adım olacağını hatırlatmak isteriz. Başvurularını tamamlayan adayların sınav tarihine hazırlıklı olarak gitmeleri ve gerekli belgeleri yanlarında bulundurmaları önemlidir.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla