Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Zonguldak – Çalıştıkları inşaattan ücret alamayan işçiler fotokopi makinesini çalmış

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde inşaatta çalışan 3 işçi, yevmiyeleri ödenmediği gerekçesiyle ofiste bulunan 1 laptop ile 2 fotokopi makinesini aldı. Mahkemeye çıkarılan işçiler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, dün ilçeye bağlı Dedeler köyünde inşaatta meydana geldi. İddiaya göre inşaat alanından 2 fotokopi makinesi ve 1 laptop çalındı. Firma yetkililerinin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptıkları inceleme sonucunda inşaatta çalıştığı öğrenilen Muhlis Ö., Vedat Ö. ve Önder A.’nın malzemeleri bir otomobile yükleyerek kaçtıklarını belirledi. Bolu’nun Mengen ilçesinde yakalanan 3 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede, maaşlarını alamadıklarını ve hiçbir yetkiliye ulaşamadıklarını öne süren şüpheliler, seslerini duyurmak için 2 fotokopi makinesi ve 1 laptop aldıklarını itiraf etti. 3 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber: Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam