Güvenlik

ZONGULDAK Aynı aileden 4 kişinin olduğu otomobil takla attı, babaanne öldü

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde aynı aileden 4 kişinin içinde olduğu otomobil takla attı. Kazada sürücü Musa Altay (42) eşi ve oğlu yaralanırken, annesi Emine Altay (66) hayatını kaybetti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Kaza, dün akşam saatlerinde Ereğli-Zonguldak yolu, Ören mevkisinde meydana geldi. Musa Altay’ın kontrolünü yitirdiği 67 UB 956 plakalı otomobil takla atarak kanala uçtu. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan Musa Altay ağır yaralandı, eşi Nurcan (42), oğlu Batın Çağrı (17) ve annesi Emine Altay ambulansla çeşitli hastanelere götürüldü. Musa Altay sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkarılıp, ambulansla hastaneye götürüldü. Yaralıların tedavisi sürerken Emine Altay, bu sabaha karşı hastanede hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Musa Altay’ın tedavisi ise sevk edildiği Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’nde devam ediyor. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version