Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Yürüyüş yaparken köpek saldırısında yaralandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, saat 08.30 sıralarında İskele Mahallesi Cumhuriyet Meydanında meydana geldi. Ümit Ramazan Konanç, sahilde yürüyüş yaparken sahipsiz köpekler havlamaya başladı. Konanç, o anları cep telefonuyla kaydetti. Bir süre sonra köpeklerden biri Konança saldırdı. Köpeğin sol bacağını ısırdığı Konanç, kendi imkanlarıyla kurtuldu. Datça Devlet Hastanesi Acil Servisine giden Konançın bacağına 5 dikiş atılıp taburcu edildi. Rapor alan Konanç, polis merkezine giderek gerekli önlemleri almadığı gerekçesiyle Datça Belediyesi hakkında şikayette bulundu.

Kendisinin de köpeğinin olduğunu belirten Konanç, yetkililerden konuya ilişkin önlem almasını isteyerek, “Bazen köpeğimle bazen de tek başıma sabahları yürüyüş yapıyorum. Bu durum köpeğimle yürürken de başıma gelmişti. Dün köpeğime saldırıp, ısıran sokak köpekleri bugün de bana saldırdı. Yürüyüş yapan diğer vatandaşlar artık ellerinde sopalarla dolaşıyor. Konu ile ilgili yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Muğla'nın Datça ilçesinde sahilde yürüyüş yaparken sahipsiz bir köpeğin saldırdığı Ümit Ramazan Konanç (48) (Fotoğrafta), sol bacağından yaralandı.Fotoğraf:Datça (Muğla),(DHA)

  • Muğla'nın Datça ilçesinde sahilde yürüyüş yaparken sahipsiz bir köpeğin saldırdığı Ümit Ramazan Konanç (48), sol bacağından yaralandı.Fotoğraf:Datça (Muğla),(DHA)

  • Muğla'nın Datça ilçesinde sahilde yürüyüş yaparken sahipsiz bir köpeğin saldırdığı Ümit Ramazan Konanç (48), sol bacağından yaralandı.Fotoğraf:Datça (Muğla),(DHA)

Continue Reading
Reklam