Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Yunanistan’a kaçarken yakalanan 3 terör şüphelisi tutuklandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Güvenlik güçlerinin Meriç ilçesi ve merkezdeki 1inci derece askeri yasak bölgede düzenlediği operasyonlarda, yasa dışı yollardan Yunanistana gitmeye hazırlanan FETÖ/PDY şüphelileri V.Ö. ile A.A. ve PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan M.B. yakalanıp, gözaltına alındı. Şüpheliler, jandarma ekiplerine teslim edildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen V.Ö., A.A. ve M.B., çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Edirne'de Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan 2 FETÖ/PDY ve 1 PKK şüphelisi tutuklandı. Fotoğraf: Arşiv/Edirne,(DHA)

  • Edirne'de Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan 2 FETÖ/PDY ve 1 PKK şüphelisi tutuklandı. Fotoğraf: Arşiv/Edirne,(DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir