Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Yüksekova’da baharın müjdecisi kardelenler çiçek açtı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kış mevsiminin en çetin geçtiÄŸi kentlerden, Hakkarinin Yüksekova ilçesi Ä°nanlı köyünde, ilkbaharın müjdecisi sayılan kardelen ve çiÄŸdemler çiçek açtı. Toprağın ısınması ile çıkmaya baÅŸlayan kardelen çiçeklerinin eÅŸsiz güzelliÄŸi, bölgeye gidenler tarafından da görüntüleniyor. Baharla birlikte boy vermeye baÅŸlayan beyaz çiçekler, 4 bin 200 rakımlı Cilo DaÄŸlarındaki beyaz kar örtüsüyle birleÅŸince güzel bir manzara sundu. Yüksekovada yaÅŸayan Songül Yıldırak, “Bahara kavuÅŸtuk. DoÄŸayı seven biriyim. Ovada karların erimesiyle çiçekler açmaya baÅŸladı. Çiçekleri görüntülemek ve doÄŸanın tadını çıkarmak için bölgeye geldim” dedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde baharın geliÅŸini müjdeleyen kardelenler çiçek açtı. Yüksekova'da yaÅŸayan Songül Yıldırak (FotoÄŸrafta), çiçeklerin arasında poz verdi. FotoÄŸraf: YaÅŸar KAPLAN/ Yüksekova,(Hakkari),(DHA)

  • Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde baharın geliÅŸini müjdeleyen kardelenler çiçek açtı. FotoÄŸraf: YaÅŸar KAPLAN/Yüksekova,(Hakkari),(DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir