Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Yıllarca babası olarak bildi, gerçek babasının katili çıktı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Ula ilçesinde bir süre önce yaşamını yitiren Fatma Ayyıldız, Akyakanın en zenginlerinden olan Mustafa Uyanıktan 50 yıl önce bir kız çocuğu sahibi oldu. Fatma Ayyıldız bu sırrı saklayarak Berrin Nalcıyı resmi nikahlı olduğu eşi Mahir Ayyıldızın üzerine kaydettirdi. Mahir Ayyıldız, o dönemin Akyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Uyanıkı 1982 yılında eşiyle ormanda birlikte yakalayınca öldürdü. Mahir Ayyıldız, olayın ardından, tutuklanıp cezaevine gönderildi. Ayyıldız cezaevinden çıktıktan bir süre sonra hayatını kaybetti. Fatma Ayyıldız da eşinden bir süre sonra öldü.

DNA TESTİ YAPILDI

Berrin Nalcı, 48 yaşına kadar Mahir Ayyıldızı gerçek babası olarak bildi. Nalcı, bir yıl önce ablasıyla tartıştı. Ablası tartışma sırasında “Babamın hissesine girme. Sen babamın mirasçısı değilsin” dedi. Bu sözler üzerine Berrin Nalcı büyük bir şok yaşadı.

Berrin Nalcı babalık davalarını sonuçlandırmakla tanınan Avukat Varol Turbay aracılığıyla Muğla Aile Mahkemesinde ilk olarak soybağı reddi davası açtı. Soybağı reddi davası için Nalcınin ile kütükte babası olarak görünen Mahir Ayyıldızdan örnekler alındı. Yapılan DNA testinde kütükte babası olarak kayıtlı olan Ayyıldızın Berrin Nalcının babası olmadığı anlaşıldı.

BİYOLOJİK BABASI MUSTAFA UYANIK ÇIKTI

Avukat Turbay, bu kez de Mahir Ayyıldız’ın eşiyle birlikte yakalayıp öldürdüğü Mustafa Uyanık için babalık davası açtı. Davada 41 yıl önce cinayete kurban giden Mustafa Uyanık ile anne Fatma Ayyıldızın mezarı, 3 Mayısta açıldı. Mustafa Uyanık ile Fatma Ayyıldızdan alınan örnekler, Berrin Nalcıdan alınan örneklerle karşılaştırıldı. İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan DNA testi 1 Şubat 2025te sonuçlandı. DNA testinde Nalcının biyolojik babasının Mahir Ayyıldız tarafından öldürülen Akyakanın en zenginlerinden, adı sokaklara bile verilen Mustafa Uyanık olduğu anlaşıldı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Muğla'da annesi evliyken yasak aşk ilişkisi sonucu dünyaya gelen Berrin Nalcı (50), ablasıyla tartışmasında 'Sen babamın mirasçısı değilsin' sözleri üzerine babalık davası açtı.Fotoğraf:Muğla,(DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir