Spor

Yıldız veteranlar depremzedeler için gösteri maçında bir araya geldi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlere dikkat çekmek için Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu öncülüğünde, Bahçelievler İl Özel İdare Stadı’nda “Europe Football” platformunun katkılarıyla veteranlar gösteri maçı düzenlendi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Omuz Omuza kampanyasına, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun desteğiyle düzenlenen organizasyonda Fransız Milli Takımı’nın, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Barcelona ve PSG’nin efsane oyuncuları Robert Pires, Christian Karembeu, Abou Diaby, Philippe Christanval, Sidney Govou gibi yıldızlar oyuncular forma giydi. Gösteri maçı Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ve TFF İcra ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez’in de aralarında bulunduğu karma oyunculardan oluşturulan Türkiye-Fransa takımları arasında oynandı. 30’ar dakikalık iki devre halindeki karşılaşma Türkiye’nin 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Karşılaşmadan görüntüler

-Kupa verilmesi

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

-Genel detaylar

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version