Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Yardıma çağırdığı komşusu Rabia’yı boğazından bıçaklayıp, ziynet eşyalarını aldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, gece saatlerinde Süleymanpaşa ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesinde meydana geldi. İ.Ş. adlı erkek çocuğu, evde yalnız başınayken komşusu 1 çocuk annesi Rabia Yeşili, çamaşır makinesini çalıştıramadığı gerekçesiyle yardıma çağırdı. Bunun üzerine eve giden Yeşil, çamaşır makinesi ile ilgilenmeye başladı. Bu sırada İ.Ş., üzerinde taşıdığı bıçak ile Yeşili boğazından bıçaklayıp, üzerindeki ziynet eşyaları ile cep telefonunu alarak kaçtı. Rabia Yeşilin seslerini duyan diğer komşular, kanlar içinde buldukları kadını kendi imkanları ile Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesine götürdü. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Yeşilin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayın ardından kaçan İ.Ş.yi yakaladı. Polis, daha sonra İ.Ş.,ye yardım ettiği gerekçesiyle A.K. ve İ.Ş.yi de gözaltına alındı. 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Tekirdağ'da çamaşır makinesini çalıştıramadığı gerekçesiyle yardıma çağırdığı komşusu İ.Ş., tarafından boğazından bıçaklanıp ağır yaralanan Rabia Yeşil (fotoğrafta). Fotoğraf: Tekirdağ, (DHA)

  • Tekirdağ'da çamaşır makinesini çalıştıramadığı gerekçesiyle yardıma çağırdığı komşusu Rabia Yeşil'i boğazından bıçaklanıp ağır yaralayan İ.Ş.'ye yardım ettiği gerekçesiyle yakalanan A.K. ile İ.Ş.(fotoğrafta) Fotoğraf: Abdullah YALÇIN/Tekirdağ, (DHA)

  • Tekirdağ'da İ.Ş., çamaşır makinesini çalıştıramadığı gerekçesiyle evine yardıma çağırdığı komşusu Rabia Yeşil'i boğazından bıçaklanıp ağır yaraladı.Fotoğraf: Tekirdağ, (DHA)

Continue Reading
Reklam