Güvenlik

Yaralı motosiklet sürücüsüne yardım etmek yerine otomobilindeki hasara baktı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kaza, saat 16.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi’nde meydana geldi. Otomobil sürücüsü, yol kenarında durduktan sonra sinyal vermeden U dönüşü yapıp, karşı şeride geçmek istedi. Bu sırada aynı yönden gelen motosiklet otomobile çarptı. Önce otomobilin ön kaportasının üstüne ardından da yere düşen motosiklet sürücüsü yaralandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Yerden kalkıp, olası bir yangın riskine karşı kontağı kapatan yaralı sürücü, kazanın şokuyla başındaki kaskı çıkarıp refüje doğru yürüdü. Otomobilinden inen sürücü ise yaralıya yardım etmek yerine aracındaki hasara baktı. O anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version