Güvenlik

Yangında dumandan etkilenen kedi kurtarılamadı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ANTALYA’nın Muratpaşa ilçesinde 5 katlı apartmanın 2’nci katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Dumandan etkilenen tekir cinsi kedi ise müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Yangın, saat 11.00 sıralarında Konuksever Mahallesi’ndeki 5 katlı Deniz Apartmanı’nın 2’nci katında meydana geldi. Özlem Tükel ile kızı Azra Tükel’in yaşadığı evden duman çıktığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yarım saatlik müdahalesi ile alevler söndürüldü. Dumandan etkilenen kedi ise ekiplerce evden çıkartıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan kedi, vatandaşlarca veterinere götürüldü. Kedi, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yangın sırasında anne ile kızının evde olmadığı öğrenildi. Çocuk odasında başladığı belirtilen yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version