Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Yalova’da fırtına; çatılar uçtu, tersanede vinç devrildi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

YALOVAda fırtına nedeniyle binaların çatısı uçtu, ağaçlar devrildi, bir tersanedeki vinç devrildi.

Yalova genelinde öğle saatlerinde etkili olan fırtına, hayatı olumsuz etkiliyor. Saatteki hızı 80 kilometreye çıkan fırtına nedeniyle Altınova ilçesinde bir tersanedeki vinç devrildi. Kent merkezinde birçok binanın çatısı uçtu, ağaçlar devrildi, üzerine ağaç devrilen araçlar da zarar gördü. Taşköprü beldesinde Yalova-Eskihisar seferini yapan bir feribotun da fırtına nedeniyle Yalovadaki iskeleye geri dönmek zorunda kaldığı öğrenildi. TİGEM bölgesinde yer alan elektrik hattında kopmalar yaşandı.

VALİLİKTEN YASAK

Öte yandan fırtına nedeniyle Yalova Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle motosiklet, elektrikli skuter ve motokuryelerin 12.00 ile 22.00 saatleri arasında trafiğe çıkmasını yasakladı. Meteorolojiden alınan bilgiye göre; fırtınanın zaman zaman gücünü arttıracağı ve saat 22.00e kadar etkili olacağı öğrenildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam