Sosyal medyada bizi takip edin

Politika

Yalova – Muharrem İnce: Evden gittim ama başka eve gitmedim

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

CHP’ye geri dönen Muharrem İnce, “42 yıl bir mücadele verdik. Sonra bir ayrılığa düştük. Evden gittim ama başka eve gitmedim. Kendime ev açtım. Genel Başkanımız Özgür Özelin de telkinleriyle, davetiyle yeniden gittim Cumhuriyet Halk Partisine, Çankayadan üye oldum. Burada hep birlikte emek vereceğiz” dedi.

Genel Başkanı olduğu Memleket Partisini kapatarak yeniden CHPye geçen Muharrem İnce, 5 dönem milletvekilliği yaptığı memleketi Yalovaya geldi. CHP Yalova İl Başkanlığını ziyaret eden İnceye, eski CHP ve Memleket Partisi Milletvekili Özcan Özel, eski Memleket Partisi İl Başkanı Ertan Şener de eşlik etti. İnceyi partide İl Başkanı Erdem Doğancı ile parti üyeleri karşıladı. CHP İl Başkanı Erdem Doğancı, yeniden CHPye katılan Muharrem İnce ve eski Memleket Partililere selamlama konuşması yaptı. Başkan Doğancı, İnceye çiçek takdiminde bulunarak, Hoş geldin dedi.

‘İŞİNİZE KARIŞMAM, AKIL SORARSANIZ FİKRİMİ SÖYLERİM’

CHP’yi özlediğini belirten Muharrem İnce ise “Ben burayı özlemişim ne yalan söyleyeyim. 42 yıl bir mücadele verdik. Sonra bir ayrılığa düştük. Evden gittim ama başka eve gitmedim. Kendime ev açtım. Başkasının evine gitmedim. Genel Başkanımız Özgür Özelin de telkinleriyle, davetiyle yeniden gittim Cumhuriyet Halk Partisine, Çankayadan üye oldum. Ben burada bir ağabeyiniz olarak, 5 dönem buradan milletvekili seçilmiş kardeşiniz olarak, Cumhuriyet tarihinin en kalabalık mitinglerini yapmış birisi olarak, sizlerle çalışmaya hazırım. İşinize karışmam, akıl sorarsanız fikrimi söylerim. Yanlışlar, hatalar görürsem uyarırım. Burada hep birlikte emek vereceğiz” diye konuştu.

HEDEF 3 MİLLETVEKİLİ

Hedefinin Yalovadan 3 milletvekili çıkarmak olduğunu söyleyen İnce, “Bir tane hedef koyalım şimdiden ben CHPye, bu partinin Gençlik Kollarında bulunmuş, duvarlara yazısını yazmış, ilçe yönetiminde bulunmuş, il başkanlığını yapmış, grup başkanvekilliği yapmış biri olarak hedefimizi söyleyeyim. Üç, sıfır milletvekili. Hedefe bunu koyacaksın. Ben bunu başaracağımıza inanıyorum. Deneyimli bir ağabeyiniz olarak sizin yanınızdayım. Yeni gelmedim geri geldim” ifadelerini kullandı.

Haber-Kamera: Zehra BAYKAL/YALOVA,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam