Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Yalova- Motosikleti arızalanan sürücü, başka araçtan uzatılan emniyet kemerini tutup seyretti

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

YALOVAda motosikleti arızalanan sürücü, hafif ticari araçtan uzatılan emniyet kemerini tutarak trafikte ilerledi. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kirazlı Sanayi Sitesi mevkisinde motosikleti arızalanan sürücü, iddiaya göre hafif ticari aracın sürücüsünden yardım istedi. Motosiklet sürücüsü, hafif ticari aracın yolcu koltuğundan uzatılan emniyet kemerini tutarak trafikte ilerledi. O anlar başka bir sürücü tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde; motosikletlinin bir yandan kemeri tutup, bir yandan da motosikletle dengesini sağlamaya çalıştığı görüldü.

Haber: Zehra BAYKAL-Kamera: YALOVA,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir