Türkiye

Yağlı direk yarışmasını kazanana altın ve para ödülü verildi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kozlu Limanında, saat 17.00’de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında su sporları yarışmaları düzenlendi. Kayık, kürek çekme ve yüzme yarışları yapıldı. Çeşitli kategorilerde dereceye girenlere ödül verildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

ESKİ ŞAMPİYON KAZANDI

Su sporları yarışlarının ardından Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamalarının vazgeçilmez geleneği yağlı direkten bayrak düşürme yarışması düzenlendi. 6 kişi direğin ucunda bulunan Ay yıldızlı bayrağa ulaşmak için yağ sürülen direkte ilerlemeye çalıştı. 5 bin lira ile başlayan ödül 15 bin liraya yükseldi, bir kişi ise bayrağa ulaşana çeyrek altın vereceğini ilan etti. 2 yıl önce de şampiyon olan Erhan Çengelcik, direğin ucundaki bayrağa ilk ulaşan kişi oldu. Öte yandan yağlı direk yarışına, izleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

‘PARASINDAN DEĞİL TÜRK BAYRAĞININ PEŞİNDEYİZ’

Balıkçılık yapan şampiyon Erhan Çengelcik “Türk bayrağımızın her zaman peşindeyim. Her sene alıyorum, bu sene de Allah nasip etti, aldım. Türk bayrağı var sonuçta, ucunda. Parasından değil Türk bayrağının peşindeyiz biz.” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version