Güvenlik

Van’da sarılık teşhisi konulan 3 günlük bebek, ambulans helikopterle hastaneye ulaştırıldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

VAN’ın Çatak ilçesinde yeni dünyaya gelen ve doktorların sarılık teşhisi koyduğu 3 günlük bebek, ambulans helikopter ile kent merkezine sevk edildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Çatak Devlet Hastanesi’nde dünyaya gelen ve doktorların sarılık teşhisi koyduğu 3 günlük erkek bebeğin, ileri tetkik ve tedavi için Van’a gönderilmesine karar verildi. Bunun üzerine hastane yetkilileri İl Sağlık Müdürlüğü aracılığıyla bebeğin sevk edilmesi için Sağlık Bakanlığı’ndan ambulans helikopter istedi. Bakanlığa ait ambulans helikopter, bebeği Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Bebek hastanede tedaviye alındı.

 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version