Tüm Haberler

Van’da 125 personelle trafik kazası tatbikatı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

UMKE koordinasyonunda Van, Bitlis, Ağrı ve Hakkari illerinden UMKE, AFAD, polis, jandarma, itfaiye ve Türk Kızılayın yer aldığı 125 personelle Van-Erciş kara yolunun 10’uncu kilometresinde trafik kazası tatbikatı yapıldı. Tatbikatta senaryo gereği kafa kafaya çarpışan araçlardaki yaralılar kurtarıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Tatbikatın vatandaşları daha bilinçli hale getirmek olduğunu söyleyen Van İl Sağlık Müdürlüğü Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Levent Bayram, “Bugün 2025 yılı bölge tatbikatının 3’üncü günündeyiz. Bugün senaryo gereği 2 aracın kafa kafaya çarpışmasına istinaden 8 yaralıya UMKE ekiplerimiz olay yerinde müdahale ettikten sonra 112 acil yardım ambulanslarımızla hastaneye sevkleri gerçekleştirildi. Bu tatbikatımızın amacı halkımızı daha bilinçli hale getirmek. UMKE profesyonel ordumuzu daha iyi bir seviyeye taşıyabilmektir” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version