Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Van ve Şanlıurfa’da narkotik operasyonlarında 4 gözaltı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İçişleri Bakanı Ali Yerlikayanın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre; Van ve Şanlıurfa Cumhuriyet başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde Şanlıurfa ile Vanın Tuşba ve Edremit ilçelerinde narkotik operasyonları düzenlendi. 4 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonlarda, 365 paket halinde 194,5 kilogram eroin, 93,5 kilogram esrar ve 53 paket halinde 23,5 kilogram skunk ele geçirildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa ile Van'ın Tuşba ve Edremit ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda yüklü miktarda uyuşturucunun ele geçirildiğini, 4 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa ile Van'ın Tuşba ve Edremit ilçelerindeki operasyonlarda yüklü miktarda uyuşturucunun ele geçirildiğini, 4 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa ile Van'ın Tuşba ve Edremit ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda yüklü miktarda uyuşturucunun ele geçirildiğini, 4 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

Continue Reading
Reklam