Güvenlik

Üzerlerine dekoratif kemer devrilen çift, son yolculuklarına uğurlandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Menderes ilçesi Yahşelli Mahallesindeki bir düğün salonunda 25 Mayıs günü meydana gelen olayda; kızlarının anaokulu tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonuna katılan İzmir Şehir Hastanesi Çocuk Acil Tıp Kliniğinde pratisyen Mehmet Fatih Baltacı ile eşi Güler Baltacının üzerine, bahçe giriş kapısındaki dekoratif kemer devrildi. Çiftin yanında bulunan kızı Gülşah Baltacı yara almadan kurtulurken, tedavi gördüğü hastanede önce Mehmet Baltacı, ardından da Güler Baltacı hayatını kaybetti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Baltacı çiftinin cenazeleri, son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketleri Ankaraya getirildi. Gölbaşı Merkez Camisinde ikindi vakti kılınan namazın ardından çiftin cenazeleri toprağa verildi. Cenazeye, Baltacı çiftinin aileleri ve yakınlarının yanı sıra Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version