Kültür

Uzak Şehir’e kar yağdı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

TARİHİ MANZARADA KARTPOSTALLIK KARELER

Kar yağışıyla birlikte Midyatın taş evleri ve dar sokakları adeta kartpostala döndü. Oyuncular, bu eşsiz manzarayı fırsat bilerek karlı anlarını sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi. Tarihi şehirde karın oluşturduğu manzara büyük beğeni topladı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

OYUNCULARDAN KAR PAYLAŞIMLARI

Dizinin oyuncuları Sinem Ünsal, Sahra Şaş, Atakan Özkaya, Gonca Cilasun, Müfit Kayacan ve Kuzey Gezer, Midyatta kar altında çekilen karelerini takipçileriyle paylaştı. Beyaza bürünmüş kareler kısa sürede binlerce beğeni aldı.

KUZEY KARIN TADINI ÇIKARDI

Setin en neşeli isimlerinden biri olan minik oyuncu Kuzey Gezer, karın keyfini doyasıya çıkardı. Karlı sokaklarda oynayan ve eğlenceli anlar yaşayan Kuzeyin görüntüleri, izleyenlerin yüzünü gülümsetti.

AyNa Yapım imzalı Uzak Şehir, 5 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00de Kanal Dde ekrana gelecek.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version