Sosyal medyada bizi takip edin

Dünya

Ürdün, hava sahasını sivil uçuşlara yeniden açtı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Ürdün Sivil Havacılık Düzenleme Kurumu Başkanı Heysem Misto, hava sahasının önceki akşam geçici olarak kapatılmasının, bölgede yaşanan gelişmelere karşı alınan taktiksel bir önlem olduğunu belirterek, “Yapılan risk değerlendirmesinin ardından hava sahamızı yeniden sivil uçuşlara açma kararı aldık” dedi.

Misto açıklamasında, kararın hava yolu şirketlerine iletildiğini, planlı uçuşların yeniden başlayacağını ve kapanma sırasında başka noktalara yönlendirilen uçuşların başkent Amman’a döneceğini ifade etti.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam