Güvenlik
Üniversiteli Uğur, denizde boğuldu
Olay, akşam saatlerinde Yeşilmahalle Kapuz Caddesi üzerinde bulunan belediyenin yeni hizmete açtığı Tersane Plajında meydana geldi. Arkadaşlarıyla denize giden Uğur Ayaz, girdiği suda bir süre sonra gözden kayboldu. Ayaz, arkadaşları ve çevredekiler tarafından bir süre sonra bulunup, sudan çıkarıldı.
BELEDİYE KAMYONETİYLE TAŞINDI
Plaja ulaşımı sağlayan yolda demiryolu üzerindeki TCDDye ait bariyerin kapalı bulunması nedeniyle ambulans sahile ulaşamadı. Önce sağlık ekibi belediyenin kamyonetiyle plaja taşındı. Daha sonra Ayaz kamyonete konulup bariyerin önünde bekleyen ambulansa ulaştırıldı. İlk müdahalenin ardından ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Ayaz, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.
AĞRIDAN ZONGULDAKA GELMİŞ
Hayatını kaybeden Uğur Ayazın Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hemşirelik Bölümü 3üncü sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Ölüm haberinin ardından BEUN Rektörü İsmail Hakkı Özölçer de hastaneye gelerek bilgi alıp Ayazın yakınlarına taziyelerini iletti. Üniversite de sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.