İş Dünyası

ULUSKON Başkanı Atasoy, Çin’in Ankara Büyükelçiliğini ziyaret etti

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Ziyarette Çin Ticaret Elçiliği Müsteşarı Li Bin ile bir araya gelen Atasoy, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundu. Atasoy, Türkiye ile Çin arasında mevcut ekonomik bağların daha da ileri taşınması için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Görüşmede, sanayi, teknoloji, enerji ve lojistik alanlarında ortak yatırım fırsatları değerlendirilirken, karşılıklı ticaret hacminin artırılması yönünde mutabakata varıldı. Atasoy, Çinli yatırımcı ve girişimcileri ULUSKON çatısı altında Türkiye’de yatırım yapmaya davet ederken, Çin tarafı da bu iş birliğinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Çinin Ankara Büyükelçiliği tarafından önümüzdeki dönemde düzenlenecek özel bir program kapsamında, ULUSKON heyetinin Çin’e resmi bir ziyaret gerçekleştirmesi planlanıyor. Söz konusu ziyaretin, Türk ve Çinli iş insanları arasında somut iş birliklerine zemin hazırlaması hedefleniyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version