Spor

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü’nün yeni başkanı Ahmet Eker oldu

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü’nde 2016 yılından bu yana Komodor olarak görev yapan Tezman Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tezmarin Turizm ve Ticaret A.Ş. CEO’su Vedat Tezman, görevini Ahmet Eker’e devretti. 11 Mart’ta gerçekleştirilen toplantıyla belirlenen yeni yönetimle birlikte, uzun yıllardır yelken sporunun içinde yer alan ve kulüp faaliyetlerinde aktif rol üstlenen Eker’in komodor olarak göreve başlamasıyla TAYK’ın ulusal ve uluslararası yarış organizasyonları ile Türkiye’de açık deniz yelken sporunun gelişimine yönelik çalışmalarını yeni dönemde de sürdürmesi hedefleniyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

AHMET EKER: TAYK’IN ULUSLARARASI KONUMUNU DAHA DA GÜÇLENDİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Eker Süt Ürünleri Genel Müdürü Ahmet Eker, “Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü’nün köklü geçmişi ve yelken sporuna sağladığı katkılar benim için büyük bir sorumluluk ve aynı zamanda önemli bir motivasyon kaynağı. Bugüne kadar kulübümüz bünyesinde elde edilen başarıların üzerine koyarak TAYK’ın ulusal ve uluslararası yarış organizasyonlarındaki güçlü konumunu daha da ileri taşımayı hedefliyoruz. Türkiye’de açık deniz yelken sporunun gelişmesi, yeni sporcuların bu sporla buluşması ve yarış kültürünün daha geniş kitlelere yayılması için yönetim kurulumuzla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü’nün yeni yönetim kurulu listesi şöyle oluştu:

– Nazmi Ahmet Eker – Komodor / Yönetim Kurulu Başkanı

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

– Selma Rodopman – Viskomodor / Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

– Merter Öney – Genel Sekreter

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

– Emir İçgören – Sayman

– Zeynep Atabay – Yönetim Kurulu Üyesi

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

– Vedat Tezman – Yönetim Kurulu Üyesi

– Mehmet Ali Karamehmet – Yönetim Kurulu Üyesi

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version