Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

TÜGİAD: Mahkeme kayyum kararını kaldırdı; yönetim görevinin başındadır

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) yönetiminden yapılan yazılı açıklamada mahkemenin kayyum kararını kaldırdığı ve görevlerinin başında olduğu aktarıldı.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

“Derneğimizin 30 Nisan tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında üyelerimizin oylarıyla iş başına gelen 19’uncu dönem yönetim kurulumuza, eski yönetimden birkaç kişinin açtığı dava sonucu ‘Geçici Kayyum Atanmasına’ karar verilmişti. 8 Eylül tarihinde yapılan duruşmanın ardından Mahkeme geçici kayyum atama kararını kaldırdı. Yönetim kurulumuz ilk gün olduğu gibi görevinin başındadır. Derneğimizi ileriye götürecek, proje ve çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. TÜGİAD olarak her zaman yüce Türk adaletine güvendik ve adalet yerini buldu.”

TÜGİAD’ın 37 yıl önce bu ülkeye hizmet etmek için kurulan köklü bir dernek olduğu belirtilen açıklamada; “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devletimize, hükümetimize destek olarak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” denildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam