Güvenlik

Trafikten menedilen aracıyla kaçan sürücü yakalandı, ehliyetine el konulup, 35 bin lira ceza kesildi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, saat 20.30 sıralarında Aziziye ilçesi Dadaşkent semtinde meydana geldi. Cahar Dudayev Caddesi’nde uygulama yapan polis ekipleri, bir otomobil sürücüsüne ‘dur’ ihtarında bulundu. Ancak sürücü kaçtı. Dadaşkent’i Palandöken ilçesine bağlayan yolda otomobiliyle hızla ilerleyen sürücü, İhsan Doğramacı Bulvarı üzerinden Yarımca yolunu geçti. Sürücü, buradan da Çat yolu istikametindeki İpek yolu Kalem Camii tarafına yöneldi. Erzurum Şehir Hastanesi’ne giren sürücü, arka bahçede ekipler tarafından kıstırıldı. Yakalanan sürücünün yapılan kontrolde A.İ. (26) olduğu, otomobilinin daha önce abartı egzoz ve yay kestirmeden dolayı trafikten menedildiği belirlendi. Alkolsüz olan sürücüye ‘Şerit değiştirerek trafiği tehlikeye düşürme’, ‘Abartı egzoz’, ‘Kırmızı ışık ihlali’ gibi trafik suçlarından toplam 35 bin TL para cezası kesildi. A.İ.’nin ehliyetine de ceza puanı 100’ü geçtiği için 2 ay süreyle el konuldu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

VALLAHİ UTANIYORUM

Sürücü A.İ., yakalandıktan sonra, otomobilindeki 2 ayrı men cezası yüzünden kaçtığını söyledi. Polisin kelepçe takmak için otomobilin üzerine yatırdığı sürücü, “Ağabeyi vallahi utanıyorum. Yemin ederim utanıyorum. Bu ülkeyi seven insanlarız. Bu şekilde yargılayamazsınız” dedi.

Kelepçe takılarak ekip otosunu götürülen sürücü memur olduğunu ifade ederek avukatını aramak istedi. A.İ. hakkında ayrıca trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan adli işlem yapıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version