Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Trabzonsporlu Oulai: Fenerbahçe ile oynadığımız maçtaki kararlara inanamadım

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Trabzonspor Dergisi’nin 232’nci sayısında yayınlanan soru-cevap köşesinin konuğu Christ Inao Oulai oldu. Bordo-mavili oyuncu, futbola, kariyerine ve özel hayatına dair yöneltilen soruları yanıtladı. Oulai, en üzüldüğü maç olarak Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmadaki hakem kararlarını göstererek, “Fenerbahçe ile oynadığımız maçtaki kararlara inanamadım. Hakem açıkça rakibi korudu” ifadelerini kullandı.

‘ASİST YAPINCA BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM’

Sahada en çok sinirlendiği durumun takımının topa sahip olamaması ve sürekli uzun pas yapılması olduğunu söyleyen Oulai, gol atmaktan çok asist yapınca büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Oulai, “Asist yapınca büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

EN SEVDİĞİ TÜRKÇE KELİME ‘NABER ABİ’

Hayatının film, kitap konusu olsaydı adının “Christ’in Dünyasına Hoş Geldiniz” olacağını söyleyen Oulai, en sevdiği yabancı şehir, ülke olarak İtalya Milano’yu işaret etti. En sevdiği Türkçe kelime olarak “Naber abi!” dedi. Çocukken hayran olduğu futbolcu Yaya Toure iken şu anda PSG’de oynayan Vitinha’ya hayran olduğunu söyleyen Oulai, en çalışkan futbolcu olarak Cristiano Ronaldo’yu, en yetenekli oyuncu olarak Neymar’ı gösterdi. “Messi mi Ronaldo mu?” sorusuna ise Ronaldo yanıtını verdi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • TRABZONSPOR’UN yeni transferlerinden Christ Inao Oulai, derginin 232’nci sayısına özel açıklamalarda bulundu. Fotoğraf: Trabzon,(DHA)

  • TRABZONSPOR’UN yeni transferlerinden Christ Inao Oulai, derginin 232’nci sayısına özel açıklamalarda bulundu. Fotoğraf: Trabzon,(DHA)

Continue Reading
Reklam