Spor
Trabzonspor’da ayrılık yok, Abdullah Avcı devam ediyor


Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor, son haftalarda deplasmanda alınan kötü sonuçlar sonrası takımdan ayrılacağı söylentileri oluşan teknik direktör Abdullah Avcı ile yola devam etme kararı aldı.
Spor Toto Süper Lig’in 18’inci haftasında Corendon Alanyaspor’a deplasmanda 5-0 mağlup olarak ağır bir yenilgi alan Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın kararı belirsizliğini koruyordu. Bordo-mavili yönetim yaptığı toplantının ardından Abdullah Avcı ile yola devam etme kararı aldı. Yönetimin güvenini sürdürdüğü tecrübeli teknik adam da bugün yapılan antrenmanda takımın başında yer aldı. Yarını izinli geçirecek olan Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına perşembe günü yapacağı antrenman ile devam edecek.
AVCI DETAYLI RAPOR SUNACAK
Abdullah Avcı, takımın kötü gidiÅŸatıyla ilgili teknik ekibiyle birlikte rapor hazırlayarak yarın Ä°stanbul’da yönetim kuruluna sunacak. Trabzonspor BaÅŸkanı Ahmet AÄŸaoÄŸlu ve yönetim kurulu üyeleri, Avcı’nın raporu doÄŸrultusunda takımın gidiÅŸatıyla ilgili karar verecek ve gönderilecek isimler ile transfer politikası belirlenecek.
