Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Tolga Zengin ve Cüneyt Çakır, UEFA MIP’e katıldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

UEFA’nın eski elit uluslararası futbolcular, futsal oyuncuları ve futbol adamları için düzenlendiği Execute to Master for International Players (UEFA MIP), İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde ikinci kez gerçekleştiriliyor. Dün başlayan organizasyonda bu yıl Türkiye’den eski milli kaleci Tolga Zengin ile eski FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır katıldı.

Programda; üst düzey oyuncuların liderlik, yönetim, spor hukuku gibi konularda bilgi ve becerilerini geliştirerek saha dışındaki yönetici pozisyonlarına geçiş yapmalarına yardımcı olmak amaçlanıyor. Master programında Tolga Zengin ve Cüneyt Çakır’ın yanı sıra daha önce Fenerbahçe forması giyen Bruno Alves ve Simon Kjaer, Galatasaray forması giyen Omar Elabdellaoui ile birlikte Ivan Rakitic, Jan Verthongen gibi isimler de yer alıyor. Aralıklı olarak bir yıl süren eğitimlerden geçen futbol insanları, sonra başarılı olmaları halinde sertifika alacaklar. UEFA’nın MIP Programından daha önce Hamit Altıntop ve Gökhan İnler mezun olmuştu.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Tolga Zengin ve Cüneyt Çakır, UEFA MIP’e katıldı. / İstanbul,(DHA)-

  • Tolga Zengin ve Cüneyt Çakır, UEFA MIP’e katıldı. / İstanbul,(DHA)-

  • Tolga Zengin ve Cüneyt Çakır, UEFA MIP’e katıldı. / İstanbul,(DHA)-

Continue Reading
Reklam