Emeklilik

Tokat’ta Deprem Tehlikesi Artıyor: SSGEOS’tan Acil Uyarı Geldi!

Tokat’ta meydana gelen son depremin ardından SSGEOS’tan yeni bir uyarı geldi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Tokat’ta meydana gelen son depremin ardından SSGEOS’tan yeni bir uyarı geldi. Geçmişteki açıklamalarıyla dikkat çeken SSGEOS’un Tokat depremini önceden bilmesi dikkat çekti ve yeni bir uyarı yapıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Tokat’ta yaşanan 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede endişe ve tedirginlik hakim. Sismik aktiviteleri takip eden SSGEOS, Tokat’taki durumu yakından izleyerek bir uyarıda bulundu.

SSGEOS’un açıklamasına göre, bugün Batı ve Orta Türkiye’de orta şiddette sarsıntılar yaşanmakta. Önümüzdeki birkaç gün içinde ise daha güçlü sarsıntılar yaşanabileceği uyarısı yapıldı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür de Tokat’ta meydana gelen depremleri değerlendirerek, Kuzey Anadolu Fayı’ndan ayrılan bir fay üzerinde gerçekleştiğini belirtti. Görür, 6 Şubat’taki depremi hatırlatarak vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Tokat’ta son günlerde sıkça meydana gelen depremler, bölgedeki deprem riskini artırmış durumda. Güncel deprem verileri için Kandilli’nin web sitesini takip edebilirsiniz.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version