Güvenlik

TOKAT Elektrik direğindeki baz istasyonunu onarırken bayıldı, AFAD ve İtfaiye kurtardı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

TOKATın Zile ilçesinde elektrik direğindeki arızalı baz istasyonunu onarırken bayılan Selim Akala’yı (32) AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay saat 12.00 sıralarında Zile ilçesi Nakkaş Mahallesinde yaşandı. Selim Akala, arızalı baz istasyonunun bulunduğu elektrik direğine çıktı. Akala, 45 metre yükseklikte arızayı gidermek için çalışırken sıcaktan aniden bayıldı. Çalışma arkadaşları durumu 112ye bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, Zile Belediyesi itfaiyesi ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından indirilerek sağlık ekiplerine teslim edilen Akala’nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version